GALLERIES

    Ik ben Marisa. De fotografe achter Marisa Elisa. Wat ik gaaf vind zijn pure platen. Het liefst fotografeer ik jou zoals je beste vrienden, familie of je grote liefde je ziet. Dat kan zijn op je trouwdag, maar ook als je jouw kind kietelt of als je moet lachen wanneer je slagroom op je shirt morst (laten we samen appeltaart met slagroom gaan eten). In alles zit een vorm van schoonheid die ik vast wil leggen. Om alles zo puur mogelijk te houden fotografeer is het liefst met daglicht.

    Q&A

    Q.
    Wat fotografeer je het liefst?
    A.
    Mensen. Echte momenten en emoties. Als ik naar iemand kijk ben ik benieuwd naar zijn of haar verhaal. Wat schuilt er nog meer achter deze blik? Een kleine lach of een serieuze frons; ik leg het graag vast. Ook als ik voor bedrijven werk en we meer conceptueel werken. Ben ik bezig met het verhaal en de authenticiteit van het merk. Dus of het nou een brandingshoot, newbornshoot, portretshoot of trouwerij is. Ik vind het te gek om te doen!
    Q.
    Hoe zou jij je stijl omschrijven?
    A.
    Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Curabitur blandit tempus porttitor.
    01
    -
    18

    Things I love

    Ja, ik houd ook van een goede cappuccino, het zonlicht dat in zachte strepen onze woonkamer binnenkomt. Ik moet glimlachen als ik iemand lekker zijn eigen ding doet en een volledig roze outfit draagt. Ik houd van goede gesprekken en level goed met mensen die ook goed gaan op een beetje sarcasme. En als ik een een top drie van fijne dingen moet maken kom ik op deze uit:

    My boys

    Tim + Feder

    for life yo

    Pancakes

    catch me outside

    (moes)tuinieren